ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Призовників з Києво-Святошинського району відправили на строкову військову службу

Призовників з Києво-Святошинського району відправили на строкову військову службуУрочистості з нагоди осіннього призову відбулися біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Проводжали хлопців на військову службу батьки, друзі, рідні, кохані. З найкращими побажаннями до юнаків та їхніх батьків звернулися заступник голови Києво-Святошинської РДА Михайло Лєзнік, міський голова Вишневого Ілля Діков, військовий комісар Києво-Святошинського районного комісаріату Олег Гончарук.

Благословив юнаків на успішну службу протоієрей Храму святого Юрія Переможця Олександр Кислашко. Священик подарував кожному призовнику книгу.

Військовий комісар запевнив батьків, що згідно зУказом Президента України строковики не залучаються до виконання бойових завдань у зоні проведення АТО.Всі вонипроходитимуть службу виключно в пунктах постійної дислокації.

З напутнім словом до хлопців звернувся Михайло Лєзнік. Він побажав їм з честю виконувати свій службовий обов’язок. – Ви – наша надія та опора, – зазначив заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації.

Міський голова Ілля Діков у свою чергу бажав призовникам достойної служби і залізної витримки. – Переконаний, ви з честю виконуватимете свій обов’язок, – зазначив очільник міста.

Командир ГФ «Департамент охорони міста Вишневого» Сергій Гулієв вручив подарунки трьом юнакам-вишнівчанам. Патріотичними піснями присутніх вітали артисти Києво-Святошинського району. Щасливої дороги та успішної служби від імені батьків побажав дядько одного із призовників. Також кожен призовник отримав подарунки від Києво-Святошинського районного товариства «Червоний Хрест».

 

Оксана Захаренко