ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани!Щиро вітаю вас зі 130-річчям від початку заснування нашого рідного міста Вишневого, яке починало свою історію із невеличкого пристанційного поселення в роки будівництва Південно-Західної залізниці.

Сьогодні – це красиве сучасне місто районного підпорядкування з населенням близько 65 тисяч, місто, яке сьогодні називають перлиною Київської області.

Щороку День міста –  хвилююча подія для його мешканців. Його святкує кожен небайдужий, хто вважає наше невелике місто своєю рідною домівкою, хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої вишнівської родини. Це свято об'єднує усіх, кому дороге наше місто.

Вишневе славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працелюбними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє, захищають незалежність країни на Сході. Вони – найбільша наша гордість.

Саме завдяки вам, дорогі вишнівчани, твориться унікальна історія міста, його духовна спадщина. Завдяки вашим рукам, наполегливості та самовідданості, продовжує розвиватися сучасне місто. Із плином часу воно стає все затишнішим, комфортнішим для проживання, створюється сучасна інфраструктура, реконструюються і будуються нові споруди, змінюються вулиці, з'являються нові куточки відпочинку.

Всі ми щиро любимо наше місто, пишаємося його історією, прагнемо для нього світлого європейського майбутнього. В наших амбітних планах – зробити його ще більш прекрасним.

Вірю, більше того, я впевнений, що спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети разом з вами. Любімо, цінуймо, розвиваймо своє місто!

Бажаю всім вишнівчанам і гостям міста добра, любові, достатку, посмішок. Нехай у кожній родині панують мир, спокій і злагода!

 

З повагою

міський голова Вишневого Ілля Діков