ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Щоб врятувати життя не потрібно бути героєм

Щоб врятувати життя не потрібно бути героємУ Києво-Святошинському районі пройшла благодійна акція «Кров для військових АТО», під час якої всі свідомі мешканці моглиприйти і здати кров для постраждалих у бойових діях. Донорами стали і небайдужі вишнівчани, яких виявилося достатньо.

Війна зблизила українців, вони мають спільну метудопомагати тим, хто цього потребує. І зараз найголовніше врятувати якомога більше життів тих, хто побував на передовій і отримав численні поранення.

Ініціатором акції виступив голова РДА Сергій Возний. Донорський пункт, який приймав мешканців довколишніх сіл та міст, працював на території Боярської центральної районної лікарні 8, 10, 14, 15 та 17 липня.

10 та 14 липня у Вишневому приватними перевізниками було надано автобус для всіх бажаючих працівників комунальних підприємств та міської ради, а також мешканців міста, аби направитися до Боярської ЦРЛ для здачі крові. Охочих виявилося не так вже й мало, лише за два дні -майже 50 чоловік.

Учасник акції, заступник міського голови Вишневого Віктор Грабовський зауважив: «Нас ніхто не примушував це робити. Лише за покликом душі я відправився туди».

За словами Віктора Федоровича, працівники пункту були здивовані кількістю вишнівчан, адже на той час з Боярки стали донорами лише сім чоловік, з Тарасівкип’ять.