ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

На Київщині ліквідовано підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв

На Київщині ліквідовано підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв14 червня цього року працівниками оперативного та слідчого управлінь ГУ Міндоходів у Київській області  перекрито міжрегіональний канал надходження підакцизних товарів на територію м. Києва та Київської області з метою подальшої реалізації споживачам та припинено незаконну діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв.

За результатами проведених обшуків у м.Тетіїв виявлено та вилучено 105,5 дал рідини з характерним запахом спирту орієнтовною вартістю біля 74 тис. грн., фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів 7 дал загальною орієнтовною вартістю 4 тис. грн., 1 автомобіль марки «Крайслер Вояджер», орієнтованою вартістю 200 тис. грн. та обладнання для виготовлення алкогольних напоїв (насос, шланги, пусті пластикові бутлі ємкістю ).

Всього за результатами проведених обшуків виявлено та вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 278 тис.  гривень.

Досудове розслідування кримінального провадження внесеного до єдиного реєстру досудових розслідуваньза фактом незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовленої підакцизної групи товарів - спирту етилового та власноручно виготовлених гр. “Л” алкогольних напоїв, що при вживанні можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

Слідство триває.

ГУ Міндоходів у Київській області