ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Працівники ПАТ «Київоблгаз» перерахували одноденну зарплату на потреби армії

Працівники ПАТ «Київоблгаз» перерахували одноденну зарплату на потреби арміїПрацівники ПАТ «Київоблгаз» за власним бажанням написали заяви про перерахування своєї одноденної зарплати на матеріально-технічні потреби Збройних Сил України.

 

ПАТ «Київоблгаз», як соціально орієнтована компанія, долучилась до ініціативи «Підтримай Українську армію». Враховуючи складну ситуацію в країні, працівники товариства вирішили зібрати кошти на організаційно-мобілізаційні потреби однієї з військових частин Київщини. За рахунок добровільного внеску співробітників було придбано військове спец. взуття для особового складу 11 батальйону територіальної оборони Київської області.

«Київська областьце шляхи до столиці. Тому вона має потребу в підвищеній обороноздатності, - коментує голова правління ПАТ «Київоблгаз» Володимир Машталірук, - ПАТ «Київоблгаз» - один з найбільших роботодавців регіону та стратегічно важлива компанія. Ми працюємо для майже 800 тисяч споживачів, а тому зацікавлені в безперебійній стабільній роботі. Наша сьогоднішня ініціативаце внесок компанії у забезпечення спокою та миру в країні».

 

З дня оголошення в Україні часткової мобілізації, 23 співробітника ПАТ «Київоблгаз» перебувають на військово-навчальних зборах, 4 проходять безпосередню службу в лавах армії. За мобілізованими співробітниками компанія зберігає робочі місця, посади і середню зарплату.