ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Подарунки від щирого серця

Подарунки від щирого серця25 квітня в актовій залі міської ради Дитяча громадська організація «Капітошка», за підтримки виконкому Вишневої міської ради та міського голови Іллі Дікова, провела свято Великодня для дітей з особливими потребами. Для малечі було підготовлено виставу та подарунки.

 У межах заходу було організовано свято до якого був залучений ляльковий театр, запрошений ілюзіоніст та підготовлені різноманітні ігри. В актовій залі, під час вистави, панувала атмосфера радості та любові. Діти активно брали участь в іграх та із зацікавленістю дивилися виступ клоуна. Ведучі з любов’ю та сердечністю вітали маленьких вишнівчан зі святом Великодня.

Депутат Вишневої міської ради та Почесний президент ДГО «Капітошка» Оксана Олексієнко зазначила: «Сьогодні у нас надзвичайний день, тому що ми продовжуємо роботу з дітьми з особливими потребами, якими опікується наше місто. Ми вже неодноразово проводили для них заходи і кожну неділю з ними зустрічаємось. А сьогодні ми запросили діток подивитися гарну виставу та отримати цікаві подарунки».

Цей день також став святом і для Центру розвитку дітей з особливими потребами. Адже організація започаткувала Всеукраїнський благодійний фонд – «Центр соціальної ініціативи». Тепер через до фонду будуть залучатися спонсори, які зможуть надавати постійну допомогу у розвитку Центру та дітям.

 Директор Центру розвитку дітей з особливими потребами Яна Олексенко зазначила: «Наш Центр відкрився у червні минулого року. За цей час було проведено більше 50 зустрічей. Перш за все ми проводимо роботу висококваліфікованих педагогів з дітками. З ними працюють психологи та вчителі різних гуртків. Нам дуже хочеться, щоб у Центрі були розвивальні заняття, аби психолог працював на постійній основі, як з дітьми так і з батьками, адже вони також потребують підтримки». Незабаром в установі планують вести уроки корекційної педагогіки, за допомогою яких діти матимуть можливість виправити мовні порушення.

Також у неділю 27 квітня о другій та о четвертій годині дня у актовій залі Вишневої міської ради відбулися аналогічні заходи для всіх членів Дитячої громадської організації «Капітошка». Діти були у захваті від клоуна Льоліка та із задоволенням брали участь у змаганнях, а наприкінці свята отримали подарунки, які люб’язно надав Міжнародний благодійний фонд «Можливості».