ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Чого можна очікувати від мешканців міста?

Мабуть злочинність завжди буде актуальною, але боротися з нею неодмінно потрібно. Ми висвітлюємо такі важливі питання, аби наші читачі були хоч трішки обачнішими із незнайомими людьми.

16 березня о 18.30 до чергової частини ГФ «Спецзагін «Дельта» надійшов виклик з інформацією, що по вул. Святошинська в кафе «Флінт» невідомі молоді хлопці  ввірвалися до приміщення з бітами і розбили вікна та барну стійку. «Дельтівці» одразу виїхали на місце злочину, а далі цією справою займається оперативно-слідча група. Швидше за все це було заплановано навмисно.

Також за останній тиждень трапилося два нічних випадки: невідомі люди телефонують до жінок пізно вночі і повідомляють про перебування їхніх синів у міліції. За звільнення вимагають конкретну суму і надсилають таксі до під’їзду, де проживає потерпіла. Після передачі коштів мати телефонує до сина, а він виявляється, в цей час спокійно відпочиває вдома. Але гроші вже не повернути

Стихійна торгівля набирає обертів у місті. Посеред центральної вулиці Вишневого невідомі люди розкладаються із сумками овочів і фруктів та займаються продажем. Працівники громадського формування чемно просять цих людей зібрати сумки та направитися з цією метою до місцевих ринків. Вул. Жовтнева не повинна бути місцем для торгівлі.

Як повідомив заступник командира ГФ «Спецзагін «Дельта» Петро Данько, патрульна машина громадського формування допомагає працівникам військово-облікового бюро розвозити містом повістки до військових частин.