ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

ГФ «Спецзагін «Дельта» працює на благо містян

ГФ «Спецзагін «Дельта» працює на благо містянКінець січня видався незвично холодним. Зі слів заступника командира ГФ «Спецзагону «Дельта» Петра Данько, загальна кількість викликів зменшилась, натомість зросли виклики по допомозі «швидкій».

Вулиці Вишневого пильно контролюють працівники громадського формування «Дельта». Під час морозів кількість правопорушень знизилась.

 Через надмірне вживання алкоголю деякі особи не мали змоги дійти додому та залишались на вулиці. Проте у Вишневому було відкрито пункт обігріву, куди працівники громадського формування і направляли людей. Також було зафіксовано декілька спроб шахрайства.

У кінці січнябуло отримано декілька повідомлень про спробу шахрайства у магазинах. Шахраї діяли за стандартною системою. Невідомий заходить до магазину та повідомляє про втрату документів, залишає продавцю свій номер телефону, і обіцяє винагороду за повернення цих документів. Наступного дня заходить інший відвідувач і повідомляє про знайдені документи. Продавець телефонує першому відвідувачу, той входить в довіру продавця та просить його виручити заклавши за нього гроші які він незабаром занесе. Усього за цей час було три таких випадки з яких тільки один був вдалим. На даний момент шахраї не затримані.

 30-го січня о 22:10 на вулиці Жовтнева, 10, легкова автівка вдарила зустрічний автомобіль, який збив опору для освітлення вулиці та невеликий рекламний білборд. Працівники «Спецзагону «Дельта» першими прибули на місце та зафіксували данні учасників ДТП, аби потім винуватці відшкодували нанесену шкоду місту.

8-го лютого о 17:30 містяни повідомили, що по вулиці Жовтнева, 17, у першому під’їзді між 7 та 8 поверхами лежить невідома людина. Чоловік був без свідомості, верхній одяг та взуття були відсутні. Тому «дельтівці» одразу викликали «швидку». Пульс та дихання були дуже слабкими. Через п’ять хвилин рятувати вже було нікого.

Постійним завданням бійців пішого патруля та автопатруля ГФ «Спецзагону «Дельта» є забезпечення та контроль громадського порядку на територіях міської лікарні, шкіл, дитячих садках, дитячих майданчиках та на вулицях міста. На жаль тільки за січень було зафіксовано 186 викликів, з них:

-         порушення громадського порядку – 53;

-         порушення тиші – 16;

-         сімейні – 18;

-         бійки – 7;

-         грабіж, крадіжка – 7;

-         ДТП допомога ДАІ – 9;

-         допомога співробітникам міліції – 26;

-         допомога швидкій – 20;

-         розпиття спиртних напоїв – 5;

-         тютюнопаління – 5;

-         порушення благоустрою – 10;

-         допомога комунальній службі – 7;

-         ножове поранення – 2;

-         вбивство – 1.