ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЄКТІ: «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПЛОЩЕЮ 2,5 ГА В СЕЛІ КРЮКІВЩИНА БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЄКТІ:

 «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПЛОЩЕЮ 2,5 ГА В СЕЛІ КРЮКІВЩИНА БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»що розроблений на підставі рішення Вишневої міської ради Бучанського району Київської області від 04.11.2021р. № 1-01/Х8-12.

 

Замовник: Виконавчий комітет Вишневої міської ради.

Розробник: Проектний інститут Служби безпеки України, м. Київ.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження: Вишнева міська рада.

Інформацію про початок громадського обговорення було розміщено в газеті «Новадоба» від 10.12.2021 року та на офіційному веб-сайті Вишневої міської ради https://vyshneve-rada.gov.ua/.

Громадське обговорення детального плану території проводилося шляхом подання пропозицій та зауважень у письмовому вигляді за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення та у вигляді презентаціїпроєктумістобудівної документації 22.12.2021 року о 12.00 год. за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м.Вишневе, вул.Святошинська, 29.

За період громадського обговорення зазначеного проектудетального плануз «10» грудня2021 р. по «08» січня2021 р. включно, пропозицій та зауважень від громадськості не надходило.