ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання Виконком Вишневої міської ради, як замовник проекту містобудівної документації, оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Л.Українки, Зелена та Залізн

Виконком Вишневої міської ради, як замовник проекту містобудівної документації, оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Л.Українки, Зелена та Залізн

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 

            Виконком Вишневої міської ради, як замовник проекту містобудівної документації, оголошує  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Л.Українки, Зелена та Залізнична в місті Вишневе.

            Проект детального плану території розроблено Державним підприємством ”Науково-дослідний і проектний інститут містобудування” на виконання рішення Вишневої міської ради від 04.04.2019 р. № 1-01/ХХХVІІ7-16, з метою уточнення положень генерального плану міста Вишневе, формування планувальної організації забудови кварталу.

            Зміст детального плану території відповідає Державним будівельним нормам України ДБН Б.1.1-14:2012 ”Склад та зміст детального плану території” та має такі основні техніко-економічні показники:

            Територія – 3,5000 га

            Установи та підприємства обслуговування – 700,0 м2

            Відкриті автостоянки для тимчасового зберігання легкових автомобілів – 20 машиномісць

            Зелені насадження – 0,1200 га

(Проектний план поєднаний зі схемою прогнозованих планувальних обмежень, опублікований поряд).

Розділ ”Охорона навколишнього природного середовища” не розроблявся.

З проектом Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Л.Українки, Зелена та Залізнична в місті Вишневе можна ознайомитися протягом місяця з дня опублікування повідомлення у відділі містобудування та архітектури виконкому Вишневої міської ради за адресою: м.Вишневе, вул.Святошинська, 29, кабінет № 7, або на сайті Вишневої міської ради (vyshneve-rada.gov.ua), де буде проведена презентація проекту.

Пропозиції до проекту містобудівної документації можна направляти за адресою: 08132, м.Вишневе, вул.Святошинська, 29, виконком Вишневої міської ради, протягом місяця з дня опублікування повідомлення.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконкому Вишневої міської ради  Черній Володимир Петрович (тел.(04598) 5-19-93).

Проведення громадських слухань відбудеться 06 листопада 2019 року о 1500 годині в приміщенні сесійної зали Вишневої міської ради за адресою: м.Вишневе, вул.Святошинська, 29.

Дата проведення громадських слухань є датою завершення розгляду пропозиційвід громадськості.

 

Подивитись: проект Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Л.Українки, Зелена та Залізнична в місті Вишневе.