ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Міська рада Регуляторна діяльність Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторни Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про заборону реалізації та використання штучних квітів, інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику на території Вишневої міської територіальної громади»
ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення  проекту регуляторного акту
«Про заборону реалізації та використання штучних квітів, інших
ритуальних товарів, виготовлених з пластику на території
Вишневої міської територіальної громади»
 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету України від 11.03.2004 № 308, повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного  акту.

Назва регуляторного акту:

 «Про заборону реалізації та використання штучних квітів, інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику на території Вишневої міської територіальної громади».

Розробник документа: відділ з питань економіки, торгівлі та регіонального розвитку Виконавчого комітету Вишневої міської ради.

Відповідальна особа: начальник відділу з питань економіки, торгівлі та регіонального розвитку Виконавчого комітету Вишневої міської ради Приміч Алла Володимирівна.

Контактний телефон: 045 (98) 5 16 21.

З проектом регуляторного  акту  можна ознайомитись на офіційному сайті Вишневої міської ради https://vyshneve-rada.gov.ua в розділі «Міська рада», вкладка «Регуляторна діяльність» та в газеті «Наше місто Вишневе»,  який буде оприлюднено протягом 5 робочих днів після опублікування даного повідомлення.

Проблема, яку пропонується розв’язати полягає у зменшенні кількості твердих побутових відходів, які потрапляючи на сміттєзвалища, розкладатимуться протягом тривалого періоду часу і виділятимуть хімічні речовини, які в свою чергу потрапляють у підземні води.

Прийняття міською радою запропонованого регуляторного акту  забезпечить дотримання єдиного прозорого механізму щодо упорядкування реалізації та використання штучних квітів та інших ритуальних виробів (з пластику), у зменшенні кількості твердих побутових відходів та сприятиме формуванню суспільної моралі щодо особистої відповідальності, здоров’я молодого покоління та поліпшення екологічного стану на території Вишневої міської територіальної громади.

Зауваження і пропозиції до проекту рішень Вишневої міської ради «Про заборону реалізації та використання штучних квітів, інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику на території Вишневої міської територіальної громади» приймаються  від  фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань в письмовому або електронному вигляді   протягом одного календарного місяця з дня опублікування на адресу: Виконавчий комітет Вишневої міської ради, вул. Святошинська, 29, м. Вишневе, Київська обл., 08132  або  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .