ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення Заява про екологічні наслідки діяльності

Заява про екологічні наслідки діяльності

Дані про планову діяльність, мету та шляхи її здійснення: Ліквідаційний санітарно-технічний тампонаж артезіанської водозабірної свердловини №3П, що розташована за адресою: Київська область, Бучанський район, м. Вишневе, вул. Європейська (поряд житлового будинку 34б).

Замовник: Комунальне підприємство “Вишнівськводоканал” Вишневої міської ради Бучанського району Київської області”.

Основна мета проектованої діяльності: Ліквідаційний санітарно-технічний тампонаж артезіанської водозабірної свердловини №3П.

Засоби здійснення мети: В рамках реалізації планової діяльності передбачається ліквідаційний санітарно-технічний тампонаж артезіанської водозабірної свердловини №3П.

Суттєві фактори, що впливають чи можуть впливати на стан навколишнього природного середовища з урахуванням можливості виникнення надзвичайних екологічних ситуацій:

Для забезпечення гласності та врахування громадської думки щодо запланованої діяльності та на виконання п.1.6 та п.1.8 ДБН А.2.2-1-2003, Замовник здійснює публікації у засобах масової інформації «Заява про наміри» та «Заява про екологічні наслідки діяльності».

При виникненні питань з боку громадськості щодо ліквідації об’єкта буде надана вичерпна інформація і представлені всі необхідні матеріали і документи.

Пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації: вул. Європейська, 45, м. Вишневе Бучанського району Київської області, 08132, КП «Вишнівськводоканал», Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Виникнення надзвичайних екологічних ситуацій виключене.

Перелік залишкових впливів: Залишкові впливи відсутні.

Вжиті заходи щодо інформування громадськості про планову діяльність, мету та шляхи її здійснення: На поточний час на ділянці не проводяться будівельні роботи. Звернення та пропозиції від громадськості до Замовника не надходили. Негативна реакція населення не прогнозується. Але Замовником надається публікація в засобах масової інформації «Заява про екологічні наслідки діяльності» щодо рівнів впливу зазначеної діяльності на навколишнє середовище.

При виникненні питань з боку громадськості щодо проведення ліквідаційного санітарно-технічного тампонажу артезіанської водозабірної свердловини №3П, їй буде надана вичерпна інформація і представлені всі необхідні матеріали та документи.

Зобов’язання Замовника щодо здійснення проектних рішень: На всіх етапах проектованої діяльності будуть здійснюватися у відповідності з нормами і правилами охорони навколишнього середовища і вимог екологічної безпеки.

Замовник зобов’язується:
- виконати вимоги Закону України «Про охорону земель»;
- виконати вимоги Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»;
- виконати вимоги Водного кодексу України;
- виконати вимоги кодексу України «Про надра»;
- про всі відхилення та аварійні випадки негайно повідомляти органам державного нагляду.

Замовник: Комунальне підприємство “Вишнівськводоканал”
                  Вишневої міської ради Бучанського району Київської області”
 

Проектувальник: Київська гідрогеологічна експедиція
                             ДП «Українська геологічна компанія»