ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості та консультацій з органами з питань охорони навколишнього природнього середовища та охорони здоров’ядо проекту Детального плану території земельної ділянки загальною площею 1,4876 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області та стратегічної екологічної оцінки до нього, що розроблений на підставі рішення Вишневої міської ради Бучанського району Київської області від 27 травня 2021 року №1-01/VI8-44.

Замовник: Виконавчий комітет Вишневої міської ради.
Розробник: Проектний інститут СБ України.

Ознайомитися з довідкою про громадське обговорення та довідкою про консультації по проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 1,4876 га в с. Крюківщина Бучанського району Київської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку до нього можливо в приміщенні Вишневої міської ради, за адресою: Київська обл., м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 та на офіційному веб сайті Вишневої міської ради https://vyshneve-rada.gov.ua/.

Відповідальна особа - Черній В.П., начальник відділу містобудування та архітектури Вишневої міської ради. тел. (04598) 5-15-93