ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення Повідомлення про проведення установчих зборів по формуванню складу Молодіжної ради при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області

Повідомлення про проведення установчих зборів по формуванню складу Молодіжної ради при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорачі органи» ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області вирішила провести установчі збори 09.08.2021 року о 15.00 год в актовій залі міської ради (вул. Сятошинська, 29).

Порядок денний установчих зборів:

1.    Інформація голови ініціативної групи по формуванню складу Молодіжної ради при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області про проведену групою роботу.

2.    Вибори лічильної комісії установчих зборів.

3.    Вибори голови установчих зборів.

4.    Вибори секретаря установчих зборів.

5.    Вибори членів складу Молодіжної ради.

6.    Затвердження положення про Молодіжну раду при Вишневій міській раді Бучанського району Київської областів новій редакції.

Заяви до ініціативної групи від інститутів громадянського суспільства подаються особисто секретареві ініціативної групи Яременко Світлані Анатоліївні (приміщення Виконавчого комітету Вишневої міської ради Бучанського району Київської області, каб № 8, з понеділка по п’ятницю з 9.00-17.00 год., тел. 0672171123, 0632262694, 04598-51237) та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду у термін з 22.06.2021 року по 09.07.2021 року включно.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

1.    Прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства рішення про делегування до участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради.

2.    Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

3.    Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій засвідчена у встановленному порядку.

4.    Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.

5.    Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інститутом громадянського суспільства, номер контактного телефону.

 

Зразки документів...