210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

		Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

Працівниками Київської митниці ДФС вилучено господарські товари на загальну суму орієнтовно 1,9 млн.грн.

Працівниками Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС у співпраці з ГВ БКОЗ Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області в рамках проведення операції «Бастіон» зафіксовано спробу незаконного переміщення через митний кордон України значної партії господарських товарів з Китаю – інгаляційні небулайзери, електричні гітари, шинні клапани,  дистанційні вимикачі, прогумована тканина, набір викруток тощо на загальну суму орієнтовно – 1,9 млн.грн, що могло призвести до збитків державному бюджету.

До зони діяльності митного поста "Східний» Київської митниці ДФС надійшов вантаж «Господарські товари…», який переміщувався контейнером на вантажному автомобілі.

Митники разом з працівниками СБУ вирішили ретельніше перевірити цю зовнішньоекономічну операцію, тож провели повний митний огляд з повним вивантаженням та розпакуванням пакувальних місць, під час якого було виявлено факт незаявлення у декларації точних та достовірних відомостей про кількість товарів. Разом з тим, в контейнері було виявлено товари, дані про які були відсутні у декларації.

Таким чином, підприємцями не заявлено за встановленою формою у декларації точні та достовірні відомості про наявність товарів, які підлягають обов'язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України.

Складено протокол про порушення митних правил. Товар, який переміщувався з порушенням митних правил, вилучено до винесення судом рішення у справі.

 

У поточному році податківці Київщини ліквідували 4 підпільні виробництва підакцизних товарів

З незаконного обігу у поточному році оперативними працівниками вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму 111,6 млн. грн., в тому числі підакцизної групи на суму 94,3 млн. грн., з яких:                                                                                                

·        паливно-мастильні матеріали в кількості 77,5 тон на суму 1,9 млн. грн.;

·        спирту в кількості 32,3 тис. дал на суму 80,8 млн. грн.;

·        лікеро-горілчані вироби в кількості 5,7 тис. дал на суму 10,6 млн. грн.;

·        тютюнових виробів 17,1 тис. пачок на суму 618,7 тис. грн.;

·        транспортний засіб 1 шт на суму 250 тис. грн.;

·        марки акцизного податку в кількості 22,2 тис. штук.

За результатами проведених оперативними підрозділами заходів припинено діяльність 4 підпільних виробництва, з яких 1 - незаконного виготовлення спирту, 2 – незаконного виготовлення лікеро-горілчаних виробів, 1 – паливно-мастильних матеріалів.

У даному напрямку роботи розпочато 5 кримінальних проваджень, в т.ч. 1 за ч. 3 ст. 204 КК України.

 

Яка відповідальність передбачена за неподання, або подання декларації про майновий стан і доходи після закінчення встановленого терміну?

Відповідно до ст. 164 прим. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07 грудня 1984 року № 8073-Х неподання або несвоєчасне подання громадянами декларацій про доходи чи включення до декларацій перекручених даних, неведення обліку або неналежне ведення обліку доходів і витрат, для яких законами України встановлено обов’язкову форму обліку,

-     тягне за собою попередження або накладення штрафу у розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
     Дії, передбачені ч. першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за те ж порушення,

-     тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від п’яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ця відповідальність не розповсюджується на випадки добровільного подання декларації (в т.ч. при реалізації права на податкову знижку).
Згідно з п. 5 підр. 1 розд. ХХ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), якщо норми інших законів містять посилання на неоподатковуваний мінімум доходів громадян, то для цілей їх застосування використовується сума в розмірі 17 гривень, крім норм адміністративного та кримінального законодавства в частині кваліфікації адміністративних або кримінальних правопорушень, для яких сума неоподатковуваного мінімуму встановлюється на рівні податкової соціальної пільги, визначеної п.п.169.1.1 п.169.1 ст.169 р.IV ПКУ для відповідного року.

 

 

«За п’ять місяців 2019 року на соцзабезпечення платники Київщини спрямували більше 4 млрд. грн.» - Олексій Кавилін

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за січень-травень 2019 рік складають 4,1 млрд. грн. Про це повідомив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін. За наданою інформацією, цей показник на 13% або 476  млн. грн. більше за суму, перераховану минулоріч.

Водночас він зазначив, що у травні 2019 року завдяки спільно вжитим заходам між ГУ ДФС у Київській області, ГУ Пенсійного фонду України у Київській області та Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області заборгованість з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування зменшилася на 4,6 млн. грн.

ГУ ДФС у Київській області

Новини державних органів

Податкова повідомляє