210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

Бойовики навмисне морять людей у чергах на пунктах пропуску Донбасу, - штаб ООС

Окупанти навмисно наражають на небезпеку мирне населення на КПВВ, створюючи величезні черги. Про це повідомляє перс-центр штабу ООС.
"Українська сторона спільного центру з контролю та координації (далі – СЦКК) повідомляє: російсько-окупаційні війська продовжують навмисно створювати важку ситуацію на КПВВ уздовж лінії зіткнення, що загрожує життю та здоров'ю мирного населення", - йдеться у повідомленні.
Зокрема, за даними щоденного звіту спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, 16 січня на блокпості бойовиків, що біля мосту в Станиці Луганській, спостерігачі в черговий раз бачили, що в черзі на перехід до підконтрольних владі України районів чекали приблизно 3000 осіб, а у протилежному напрямку у черзі стояло орієнтовно півсотні людей.
Крім того, спостерігачі Місії також зафіксували ще приблизно 1500 осіб, які перебували в черзі на розташованій поблизу автобусній зупинці.
"Приблизно за дві години спостерігачі відзначили, що кількість людей у чергах в обох напрямках не змінилася. Так, на КПВВ біля Станиці Луганської спостерігачі Місії зафіксували приблизно 300 осіб у черзі на перехід до підконтрольних владі України районів, водночас у протилежному напрямку стояла приблизно сотня людей", - йдеться у повідомленні.
Українська сторона СЦКК заявляє, що представники збройних формувань Російської Федерації продовжують практику штучного створення довгих черг для мирних мешканців під час перетинання КПВВ у Станиці Луганській.
"Такі безвідповідальні дії з боку окупантів в холодну зимову пору року кожного разу загрожують життю та здоров'ю простих людей, переважно похилого віку, демонструють відверте нехтування Мінськими домовленостями та небажання дотримуватись взятих зобов'язань", - йдеться у повідомленні.
 

Новини державних органів

Податкова повідомляє