210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

«Всі секції у нашому спортивному клубі – безкоштовні»

«Всі секції у нашому спортивному клубі – безкоштовні»Через карантин спортивне життя нашого міста на певний час призупинилося, але з часом спортсменам все ж таки дозволили проводити тренування та змагання на свіжому повітрі. Про роботу спортивного клубу в цих умовах розповів директор КП «СК «Вишневе» Віктор Кіріченко.

 

«В умовах карантину розвиток спорту у нашому місті призупинився, але не зупинився. Такий вид спорту як теніс, навпаки, почав стрімко розвиватися. Дуже багато дітей сьогодні відвідують безкоштовні заняття, які активно проводяться на корті «Південний». Ми провели три турніри, нещодавно відбувся «Кришталевий м’яч», а до Дня міста плануємо провести ще й турнір «ТОП-100». Заохочуємо до гри у великий теніс і дітей, і дорослих.

Не вийшла з карантину поки що наша талановита жіноча футбольна команда, яку я очолюю. Вони були неодноразовими призерами чемпіонату України. Але це не наша примха, зараз не тільки в Україні, але й у світі, поки що, жіночий футбол призупинено. Та дівчата вже чекають свого якнайшвидшого повернення на спортивну арену. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто допомагав нам розвивати нашу жіночу футбольну команду. Дякую шановному Денису Олександровичу Починкову, він завжди нас підтримує, та нашій Вишневій міській раді, завдяки якій спорт в місті сьогодні на високому рівні і всі спортивні секції є безкоштовними.

Сьогодні працюють для всіх вишнівчан щойно відремонтовані спортивні майданчики, але деякі люди не розуміють, що вони зроблені для занять спортом і часто псують комунальне майно. Дуже прикро за таке варварське відношення, все ж робиться заради мешканців. Доводиться встановлювати анивандальні решітки та відеонагляд, щоб вберегти майданчики від зловмисників.

Але на досягнутому ми не зупиняємося, попереду у нас багато проєктів, реалізацію яких очікуємо найближчим часом, проте не забігатимемо наперед. Будемо працювати, а не говорити!».

 

Новини державних органів

Податкова повідомляє