210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

У Вишневому відзначили 33 річницю Чорнобильської катастрофи

У Вишневому відзначили 33 річницю Чорнобильської катастрофиНа території Свято-Вознесенського храму, де знаходиться символічний пам’ятник жертвам аварії на ЧАЕС відбувся мітинг-реквієм з нагоди 33-ої річниці найбільшої техногенно-екологічної катастрофи XXстоліття. У заході взяли участь: міський голова Ілля Діков, заступник Георгій Майсурадзе, радник міського голови Андрій Чечило, ліквідатори аварії, представники Міжнародної благодійної організації «Захист дітей Чорнобиля» разом з італійськими гостями, які упродовж десятиліть оздоровлюють дітей та онуків ліквідаторів. Звертаючись до присутніх ліквідаторів, міський голова подякував їм за героїзм і мужність, побажав їм і їхнім родинам міцного здоров’я, підтримки один одного.« До цього часу, - зазначив він, - ми не можемо до кінця усвідомити весь трагізм того, що відбулося 33 роки тому. Ще достеменно невідомо, як можуть відгукнутися наступним поколінням людей її наслідки. А нашим сучасникам потрібно зробити все для того, щоб подібне лихо ніколи не повторилося». Перед присутніми також виступив голова міської організації «Союз «Чорнобиль України» Віктор Руденко. Гості з Італії розповіли про багаторічну співпрацю в рамках Благодійної організації «Захист дітей Чорнобиля», а після мітингу поділилися своїми позитивними враженнями про Україну ті, хто приїхав в нашу країну вперше».

Священослужитель Свято-Вознесенського храму відслужив панахиду по загиблим. А насамкінець присутні поклали квіти до «Чорного каменя»- символічного пам’ятника жертвам Чорнобиля.

У виконкомі Вишневої міської ради почесних гостейзустрічали заступник міського голови Георгій Майсурадзе, начальник відділу з питань торгівлі, освіти, молоді та спорту Оксана Олексієнко. Від імені міського голови Іллі Дікова, вони подякували присутнім італійським родинам за те, що з моменту аварії на ЧАЕС, вони гостинно приймають у себе вишнівських дітей. На згадку гостям подарували сувеніри та книги із символікою нашого міста.

Концерт для учасників ліквідації на ЧАЕС

В актовій залі Вишневої міської ради відбувся концерт Національної філармонії України для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, присвячений 33-й річниці Чорнобильської катастрофи. Перед присутніми виступив струнний оркестр та сольні виконавці.

Для учасників заходу було організовано виставку вишнівчанина, художника-графіка, ліквідатора Аникіна Іллі Йосиповича. На виставці були представлені його майстерні роботи, виконані вугіллям на папері в перші дні ліквідації, в яких він зобразив молодих героїв-ліквідаторів.

Заходи організували і провели виконком Вишневої міської ради і КЗ «Палац культури і мистецтв.

Відділ інформації і зв’язків з громадськістю

Новини державних органів

Податкова повідомляє