ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям !!!ПОТРІБНО ЗНАТИ!!! Інтерактивна карта пунктів обігріву та укриттів м. Вишневе і с. Крюківщина

Інтерактивна карта пунктів обігріву та укриттів м. Вишневе і с. Крюківщина

Інтерактивна карта укриттів м. Вишневе і с. КрюківщинаВідповідно до рішень Державної Комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, обласного міжвідомчого оперативного штабу, міського штабу для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій на території Вишневої міської територіальної громади, в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки та враховуючи численні звернення громадян щодо надання роз’яснень, стосовно організації їх укриття у фонді захисних споруд, на випадок виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру повідомляємо, що у термін до 18 січня керівникам компаній, що обслуговують житловий фонд провести інвентаризацію підвальних приміщень і надати перелік підвальних приміщень, які можуть використовуватися у якості категорії захисної споруди «НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ» та визначитися з питанням щодо організація роботи з дообладнання таких споруд, перевірити наявність автономних джерел енергопостачання.

Наразі дані захисні споруди «НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ» готові до експлуатації населенням Вишневої міської громади. Про це, за результатами перевірки, повідомив на черговому засіданні міського штабу член штабу Басов В.В.

Також всім іншим приватним управляючим компаніям та ОСББ було розіслано листи з вимогою облаштувати такі укриття у житлових комплексах, які вони обслуговують і повідомити про них мешканців.

Просимо мешканців зберігати спокій та звертатися до ЖЕКів, управляючих компаній, голів ОСББ у разі виникнення питань як до консультативних пунктів.