ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Цінники послуг від сервісних центрів МВС

Цінники послуг від сервісних центрів МВС

Цінники послуг від сервісних центрів МВС

У сервісних центрах МВС нагадують про справжню вартість найбільш поширених послуг, аби усунути посередництво та ошукання громадян.

В рамках реформи по всій країні відбувається відкриття нових сервісних центрів МВС, які оснащені сучасними інформаційними системами та працюють за принципом прозорого офісу.

Тут переконані, що, часто, саме відсутність необхідної інформації в державі призводила до надання неякісного сервісу та фактів поширення побутової корупції. Тепер щодня продовжують інформувати громадян щодо алгоритмів надання послугта впроваджених сервісів.

Серед основних послуг сервісних центрів МВС – видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, зберігання та замовлення індивідуальних номерних знаків та інші.

Вартість заміни посвідчення водія коштує 201 гривню, а отримання посвідчення водія вперше – 227 гривень. Відновлення втраченого свідоцтва про реєстрацію авто – від 353 до 391 гривні в залежності від країни виробництва. А перша реєстрація транспортного засобу, залежно від країни виробництва – від 481 до 519 гривень. Зверніть увагу, що уся інформація про ціни вказана станом на листопад 2017 року – вона може бути змінена, банківські послуги не враховані. Вартість адміністративної послуги без урахування податку на додану вартість та вартість бланків і номерних знаків сплачується згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання».

Довідку про несудимість можна замовити безкоштовно та онлайн.

Для уточнення актуальних цінна послугита алгоритмів їх отримання можна звернутись за телефоном (044) 290-19-88 або написати на сторінку Головного сервісного центру МВС у Фейсбуці. Якщо людина стала свідком корупційних дій, слід написати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або зателефонувати на 102, чим особисто допомогти реформі та боротьбі з неправомірними діями.