ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС У новому територіальному сервісному центрі № 3243 проведено ознайомчу екскурсію для дітей які позбавлені батьківської опіки

У новому територіальному сервісному центрі № 3243 проведено ознайомчу екскурсію для дітей які позбавлені батьківської опіки

У новому територіальному сервісному центрі № 3243 проведено ознайомчу екскурсію для дітей які позбавлені батьківської опіки30 травня 2017 року працівниками територіального сервісного центру
№ 3243 що на Київщині, проведено ознайомчу екскурсію для дітей Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка» Україна.

Під час ознайомчо-пізнавальної екскурсії співробітники детально розповіли про те, як надають послуги з реєстрації автомобілів, видачі посвідчень водія та приймають іспити з керування транспортними засобами.

Фахівці експертної служби МВС показали як проводиться огляд транспортного засобу та виявлення підроблених номерів. А начальник сервісного центру МВС особисто показав дітям як учні автошкіл складають теоретичні та практичні іспити.

Кожному маленькому відвідувачу працівники сервісного центру на згадку залишили футболки з надписом «сервісний центр МВС України» та пригостили ласощами.

Подібні заходи стануть регулярними у сервісних центрах МВС Київської області, аби найменші громадяни нашої держави знайомилися з якісними стандартами державного сервісу та роботою державних структур.

Нагадуємо, що всіх бажаючих громадян оперативно консультують за телефоном (044) 290-37-90 та на офіційній сторінці Facebook РСЦ МВС в Київській області.