ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Офіційно презентували 50-ий сервісний центр МВС у Луцьку

Офіційно презентували 50-ий сервісний центр МВС у Луцьку

Офіційно презентували 50-ий сервісний центр МВС у ЛуцькуСервісні центри МВС підвели підсумки реформи станом на грудень 2017 року та ознайомили громадян з офіційним звітом. Переглянути його можна за посиланням: http://hsc.gov.ua/2017/.

Також на завершення року офіційно за участі заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук та начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія презентували 50-ийсервісний центр МВС нового зразка. За рік колишні МРЕВ перетворилися на інноваційні центри формату відкритого офісу, де громадянам надають послугиз реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість.

«Рік тому ми заявляли про оновлення 50-ти сервісних центрів МВС. І нам приємно привітати усіх з тим, що обіцянка виконана.

МВС сьогодні провадить активно внутрішні зміни у функціонуванні кожного підрозділу, трансформування якості підходу до своєї роботи. І ми вже за результатами можемо відзначити, що наш сервіс дійсно з’явився та почав функціонувати на дуже високому рівні. Нам цьому ми спинятися не збираємося» - зазначила заступик міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук.

Сервісний центр МВС у Луцьку запрацював офіційно ще 12 грудня та вже надав громадянам 1832 послуги. Обслуговує громадян 15 працівників, 8 з яких раніше не працювали у системі МВС. Окрім цього у Волинській області функціонує мобільний сервісний центр, який за 8 місяців роботи надав 870 послуг українцям у віддалених населених пунктах.

«Cаме цей центр для лучан є прикладом успішного державно-приватного партнерства, де ми змогли отримати абсолютно правильне та зручне приміщення та зекономити державні кошти. Він також є показовим прикладом інклюзивності державної структури, адже тут передбачені усі необхідні умови отримання послуг для людей з інвалідністю: пандуси, кнопка виклику адміністратора, паркувальні місця та інші зручності» - зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Офіційно презентували 50-ий сервісний центр МВС у ЛуцькуСтворити центр за таким прикладом вдалося зокрема за підтримки компанії AutoWestGroup. Новий сервісний центр МВС обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом оцінки якості обслуговування. В центрі працює термінал для оплати послуг, є дитячий куточок та полиця для буккросингу. На прилеглій території для відвідувачів встановлені лави із сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.


Новий сервісний центр МВС працює за адресою: с. Струмівка, вул. Рівненська, 74. Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами: отримати консультації щодо послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 абона офіційній сторінціГоловного сервісного центру МВС в Фейсбук. Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua.