ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС

У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС

У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС У Білій Церкві з 30 травня запрацював новий сервісний центр МВС, що замінив колишній МРЕВ. Це вже 18 новий сервісний центр МВС по Україні та другий у Київській області.

Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно тут громадянам надають адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, видачі довідок про відсутність судимостей, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

«Прозорий офіс, моніторинг якості надання послуг, сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал – це єдина концепція для всіх сервісних центрів МВС. У Київській області – це вже другий новий сервісний центр. Окрім цього, у тих населених пунктах Київщини, де немає стаціонарних центрів, послуги громадянам надає мобільний сервісний центр МВС» - зазначає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

 

У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, сучасна система комунікацій. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження - завдяки їм можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.

«Громадян обслуговуватимуть 10 працівників фронт-офісу. Щоденно у центрі зможуть надавати понад 150 послуг. Задля зручності наших клієнтів з вівторка по суботу наші адміністратори надаватимуть послуги без перерв на обід» - коментує керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Тут передбачені зручності для людей з особливими потребами, дитячий куточок та зона для читання.

Новий сервісний центр МВС в Білій Церкві працює за адресою вул. Сухоярська, 20.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та подивитись на YouTube-каналі відео-інструкції щодо отримання послуг.