ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Працівниками ТСЦ виявлено два автомобіля що перебували в розшуку

Працівниками ТСЦ виявлено два автомобіля що перебували в розшуку

Працівниками ТСЦ виявлено два автомобіля  що перебували в розшукуЧергові випадки затримання транспортних засобів, які перебували в розшуку виявили працівники ТСЦ та фахівці експертної служби МВС. Цього разу в територіальних сервісних центрах № 3247 та № 3248 РСЦ МВС в Київській області.

18.06.2016 до ТСЦ № 3247 з приводу перереєстрації транспортного засобу марки «OpelAstra» 2001року випуску звернувся житель м. Тернопіль.

При перевірці наданих документів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу з наявними базами даних, працівниками сервісного центру спільно з фахівцем експертної служби МВС було встановлено, що даний автомобіль перебуває в розшуку.

Про дану подію по «гарячій лінії 102» було повідомлено чергову частину Макарівського відділення поліції ГУНП в Київській області, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Того ж дня, до ТСЦ № 3248 звернувся житель м. Переяслав-Хмельницький з приводу перереєстрації автомобіля марки
«Mercedes-Benz300» 1992 року випуску, яким він розпоряджався на підставі доручення.

Під час перевірки за наявними базами МВС працівниками сервісного центру було встановлено, що вказаний автомобіль перебуває в розшуку з 2014 року.

За вищезгаданим фактом працівниками ТСЦ було викликано слідчо-оперативну групу Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області.

 

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області