ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

На Київщині припинено розповсюдження "елітного"фальсифікату

На Київщині припинено розповсюдження "елітного"фальсифікатуПрацівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області спільно із співробітниками Броварської місцевої прокуратури у м. Бровари Київської області виявлено та припинено підпільне виробництво елітних алкогольних напоїв. На готову продукцію клеїлись підроблені акцизні марки Російської Федерації та України, яка в подальшому розливалась в «бег-ін-бокси» і скляну тару. Дана продукція з використанням розгалуженої мережі інтернет-сайтів реалізовувалась на території Київської області та інших регіонах України.

В ході проведених обшуків в місцях виготовлення і зберігання фальсифікату, а також в автомобілях, на яких здійснювалась його перевозка, із незаконного обігу виявлено та вилучено: 118 літрів (11,78 дал) прозорої рідини з характерним запахом спирту; 572 літри (57,215 дал) фальсифікованих елітних напоїв; 2 тис. 491 марок акцизного податку з ознаками підробки; обладнання, що забезпечує масове виробництво елітних алкогольних напоїв (шланги, насоси, лійки, спиртометри, ароматизатори, бочки, пусті
«бег-ін-бокс»).

Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей складає
460 тис. гривень.

Разом з цим, встановлено інтернет-мережу по збуту даної фальсифікованої продукції. В ході проведення заходів було припинено діяльність 10 інтернет-сайтів.

Зразки виявленого алкоголю (сурогату) направлено на експертизу для з’ясування складу використаних при його виготовлені речовин та їх властивостей, а також щодо наявності ознак, які можуть призвести до загрози життю та здоров’ю людей при вживанні такого алкоголю.

Слідчі дії на даний час тривають.

 

ГУ ДФС у Київській області