ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

На Київщині викрито «конвертаційний центр» з обігом понад 72 млн. гривень

Співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно із працівниками Головного слідчого та оперативного управлінь ДФС України та оперативного управління ДПІ у Солом'янському районі ГУ ДФС у м. Києві припинено діяльність «конвертаційного центру».

За результатами вжитих заходів встановлено злочинну групу осіб, яка організувала роботу «конвертаційного центру», який з 2015 року діяв на території м. Києва та надавав послуги підприємствам реального сектору економіки м. Києва та Київської області, а також інших областей України з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку. Реально діючими підприємствами незаконно сформовано податковий кредит на 12 млн. гривень.За результатами проведених обшуків вилучено 273 тис. грн., 17 печаток підконтрольних транзитно-конвертаційних підприємств, комп’ютерну техніку, бухгалтерську документацію, накладено арешти на 5 розрахункових рахунків 4 транзитноконвертаційних підприємств, відкритих у банківських установах та 15 арештів на банківські карткові рахунки, що належать організаторам та учасникам «конвертаційного центру».

Проводяться слідчі (розшукові) дії у відношенні учасників «конвертаційного центру» з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності та забезпечення відшкодування завданих державі збитків.

ГУ ДФС у Київській області