ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє

У 2016 році на Київщині припинена діяльність 9 підпільних виробництв з незаконного виготовлення підакцизних товарівУ 2016 році на Київщині припинена діяльність 9 підпільних виробництв з незаконного виготовлення підакцизних товарів

З незаконного обігу у цьому році оперативними працівниками ГУ ДФС у Київській області вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 26 млн. грн., в тому числі підакцизної групи - на 21 млн. гривень. З яких: спирту на 4,3 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів на 6,8 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів на суму більше 2 млн. грн., тютюнових виробів на 6,6 млн. грн. та автомобілів на 1,2 млн. гривень.

За результатами заходів проведених оперативними підрозділами припинено діяльність 7 підпільних виробництв з незаконного виготовлення лікеро-горілчаних виробів та 2-х по виробництву спирту, також11незаконно діючих автогазозаправочних комплексів.

По даним фактам розпочато9кримінальних проваджень за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та по 4-х з них, ще по факту отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

 

З початку року працівниками податкової міліції Київщини ліквідовано 4 «конвертаційні центри»

Через центри проконвертовано понад 355 млн. грн., ймовірні втрати бюджету склали 59,2 млн. гривень.

В ході відпрацювання «конвертаційних центрів», оперативними працівниками встановлено 23 суб’єкта господарської діяльності - вигодонабувача, з яких по 6-тиініційовано проведення позапланових документальних перевірок.

За результатами проведених перевірок суб’єктів господарської діяльності - вигодонабувачів «конвертаційних центрів» викритих у минулих роках, у цьому році до бюджету надійшло 3 млн. гривень.

 

За матеріалами оперативних підрозділів ГУ ДФС у Київській області державі відшкодовані збитки на 6,8 млн. гривень

З початку року за матеріалами оперативних підрозділів зареєстровано 59 кримінальних правопорушень, з них 58 відсотків слідчими фінансових розслідувань.Серед загальної кількості кримінальних правопорушень 49 або 83 відсотки відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких.

У поточному році, за матеріалами оперативних працівників, слідчими закінчено17кримінальних проваджень, що обліковані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, з них13направлено до суду. По3кримінальним провадженням, які направлені до суду, повністю погашені збитки майже на 7,9 млн. гривень.

ГУ ДФС у Київській області