ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

На сесії підтримали соціальну та комунальну сфери

На сесії підтримали соціальну та комунальну сфериЗа рахунок перевиконання бюджету минулого року, залишкові кошти спрямували на дошкільну освіту, спорт і комунальні підприємства.

У пленарному засіданні XLIVсесії Вишневої міської радиVIIскликання, яку вели міський голова Ілля Діков та секретар ради Сергій Пишний взяли участь 32 депутати. 

На порядок денний було винесено 9 основних питань і понад 50 земельних земельних. Додатково до основних внесли питання щодо перевірки обґрунтування комунальних тарифів.

Депутатами було затверджено звіти про міський бюджет та виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку м. Вишневе за 2019 рік, а також внесення змін в рішення «Про міський бюджет на 2020 рік». За рахунок суттєвого перевиконання бюджету минулого року залишкові кошти вирішено направити на підтримку і розвиток соціальної сфери, комунальних підприємствта інші потреби.

Зокрема, було вирішено збільшити, за рахунок залишку коштів «субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» видатки загального фонду міського бюджету на суму 44324,69 грн. для надання дошкільної освіти.

Дохідна частина суттєво перевиконана за рахунок акцизного податку та податку з землі.

Програму соціально-економічного розвитку також було перевиконано. На неї, зокрема було використано 73% місцевого бюджету,  інші надходження – з районного та державного бюджетів, також 6,5% – кошти інвесторів.

Підтримали депутати внесення змін до рішення XVIIIсесії VIскликання   «Про передачу Вишнівської міської лікарні в оперативне управління» від 27.03.2012 року. Новим розпорядником визначено Києво-Святошинську РДА. Також затвердили Статут «КНП «Вишнівська міська лікарня»

Також затвердили удосконалене Положення «Про надання стипендій видатним спортсменам м. Вишневе та їх тренерам у новій редакції» та про надання грошових винагород видатним спортсменам. В ньому враховано поділ на олімпійські та неолімпійські види спорту, вікові категорії, збільшено суми грошових винагород.

Проголосували депутати за прийняття у комунальну власність територіальної громади міста та на баланс КО «Історико-краєзнавчий музей м. Вишневе» військового майна (гармат).