ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Яскраві капелюхи на південці

Яскраві капелюхи на південціНеймовірні емоції вирували напівденному масиві, коли КЗ «Палац культури і мистецтв» та ДГО «Капітошка» вкотре підготували свято вихідного дня для дітей.

Конкурс власноруч виготовлених капелюхів не залишив байдужими нікого з присутніх. Юні моделі з гордістю на сцені демонстрували свої роботи.

- Діти та батьки постаралися, всім їм дуже велике дякую, - сказала почесний президент «Капітошки» Оксана Олексієнко. – Свято було надзвичайним. Жоден учасник не залишився без подарунків. Вони заслуговують на найкращі компліменти, молодці.

Присутніх на південці розважав Театр на ходулях. І, звичайно ж, про конкурси та розваги для найменших теж не забули.

Анна Козачок:

«Свята Капітошки – щось неймовірне. Дякуємо за прекрасну можливість відпочити разом з дитиною на такому заході. Ми завжди в захваті. Наша малеча з нетерпінням чекає на ігри та конкурси. Для неї надзвичайно цікаво вийти на сцену і дефілювати в капелюхові зробленому власноруч. Ми дякуємо всією сім’єю за ваш труд. Чекаємо на наступні свята»

Віктор Притулюк:

«Наша дитина щаслива – це є доказом, що їй подобається. І для татка це головне. Ми сьогодні виготовили капелюх Іхтіандра, який плаває краще всіх. Дякуємо за свято».

Леся Кириленко:

«Ми постійні учасники ваших заходів. Дякуємо за веселощі, подарунки та прекрасні розваги. Ви стимулюєте нас бути креативними. Ми увесь час плануємо як виготовити ту, чи іншу річ і стати найкращими на святі».