ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Відбулася остання у 2017 році сесія Вишневої міської ради

Відбулася остання у 2017 році сесія Вишневої міської радиУ пленарному засіданні  чергової  XXVI  сесії Вишневої міської радиVII скликання, яке вів міський голова Ілля Діков,  взяли участь  29 депутатів. На порядок денний було винесено 15 основних питань і 55 земельних, два з останніх було знято, одне  викладено в іншій редакції.

У розділі «Різне» стояло питання про дострокове припинення  депутатських повноважень депутата Тараса Костанчука. На його прохання його розглянули першим у порядку денному  і задовольнили.

З голосу секретар ради  Сергій Пишний вніс питання  16-е основне «Про програму розвитку системи відео спостереження», яку було затверджено.

На початку пленарного засідання депутатам було запропоновано переглянути відеоролик про перспективного спортсмена-дзюдоїста, срібного чемпіона Європи Богдана Пушенка та  його тренерів Віктора Мужчину та В’ячеслава Гостара. Спортсмена та тренерів  особисто привітав міський голова та вручив переможцеві подарунок.

Серед основних питань затвердили Програму економічного, соціального та культурного розвитку м.Вишневе на 2018 рік, міський бюджет на 2018 рік у сумі 194 млн.888,7 тис.грн.

Депутати підтримали  питання звільнення комунальних підприємств КП «УМГ КП «УКГ», КП «Вишнівськтеплоенерго» та КП «Вишнівськводоканал» від сплати частини чистого прибутку до місцевого бюджету,  а також звільнення від сплати  до місцевого бюджету коштів, отриманих у 2018 році від оренди нежитлових приміщень КП «УМГ».

Підтримано  питання, що  стосувалися  структури  апарату Вишневої міської ради, з метою оптимізації його роботи, у зв’язку з відкриттям Центру адміністративних послуг.

Також  внесли доповнення до  міської програми забезпечення  участі  Вишневої міської ради у ВАОМС «Асоціація  міст України» та Київського  регіонального відділення Асоціації міст України.

Депутатами було затверджено Статут Вишнівської міської лікарні в новій редакції на перехідний період.

Окрім того, внесено зміни до Статуту КП «Управління комунального господарства» Вишневої міської ради.

Депутати погодили питання приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів», яка не потребує додаткових затрат і передбачає зменшення шкідливих викидів в атмосферу на території міста.

 

 Лариса Костенко