ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Вишнівчани повинні почуватися комфортно і взимку

Вишнівчани повинні почуватися комфортно і взимкуСаме тому міський голова Ілля Діков вимагає від керівників комунальних підприємств сумлінного, виконання своїх посадових обов’язків, ретельно та оперативно вирішувати всі виникаючі проблеми, чітко доповідати про здійснювані роботи. На кожній нараді порушується питання якісного прибирання вулиць, тротуарів, прибудинкових територій, особливо після снігопадів. Зокрема, на останніх нарадах комунальники отримали зауваження від міського голови. Очільники комунальних підприємств щодо цього вказують на об’єктивні чинники, зокреманестачу двірників. На контролі у міського голови і кількість наявної посипкової суміші.

Одним з важливих питань залишається оптимізація оплати мешканцями комунальних послуг. З цією метою на нараду були запрошені представники Ощадбанку, які запевняли, що Ощадбанк розвивається і по вул. Лесі Українки буде відкрито відділення нового формату. Оскільки міську владу не влаштовує кількамісячне очікування, щодо покращення роботи відділень банку, з їх керівником спілкувався міський голова. Виявляється, що встановлення терміналів для оплати комунальних послуг для міста задоволення не з дешевих.

Залишається актуальною проблемою засилля машинпам’ятників», що стоять упродовж тривалого часу без використання їхніми власниками і захаращують прибудинкові території. Крім того, не дають можливості гарно прибирати їх двірниками. У крайніх випадках, комунальникам доводиться вдаватися до їхньої евакуації.

Порушувалося питання про пришвидшення та завершення ремонтних робіт у гуртожитках КП «ГГК» та вирішення проблеми вчасної проплати за комунальні послуги частиною мешканців.

 

Лариса Костенко