ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Місто гідно справляється з негодою

Місто гідно справляється з негодоюЗ середини січня Вишневе відчуло прихід справжньої зими. Сніги та морози вдарили різко, проте місто стійко прийняло негоду і наразі всі вулиці прибрані та посипані сумішами від ожеледиці.

Ще при підготовці до осінньо-зимового періоду КП «УМГ» заготовило піщано-сольові суміші об’ємом 500 тон для посипання і ліквідації ожеледиці на тротуарах та проїзній частині. За цей час було витрачено близько 200 тон піщано-сольових сумішей.

Зараз, у зв’язку з погіршенням погодних умов, комунальне підприємство організувало цілодобові бригади, з числа інженерно-технічного персоналу які чергують. Також в період погіршення погодних умов чергують всі відповідальні працівники ЖЕДів.

Заступник начальника КП «УМГ» Сергій Великий зазначив: «У відповідності до схеми організації прибирання ми задіюємо 4 малих одиниці техніки: це машино-комунальні МТЗ 320, які прибирають кожен із ЖЕДів. Також дорожні комбіновані машини, які чистять основні дороги та тракторну техніку. Всього під час снігопадів ми своїми силами вводимо в роботу 10 одиниць техніки. Вся функції координуються як містом, так і керівництвом нашого підприємства».

 За прибирання прибудинкової території міста відповідальні двірники та працівники ЖЕДів, проте у місцях де є можливість проїзду, комунальне підприємство долучає до роботи техніку.

В місті постійно діє штаб з надзвичайних ситуацій, який очолює міський голова Ілля Діков. Комунальні підприємства ведуть звітність та подають інформацію про готовність підприємств до тих чи інших ситуацій. Окрім цього КП «УМГ» заключило договори з підприємствами які мають важку техніку, автомобільний транспорт, екскаватори, дорого-очищувальні машини та грейдери, аби у випадку інтенсивних опадів їх задіяти. Проте зараз комунальні підприємства справляються своїми силами.

На сьогодні КП «УМГ» повністю забезпечено паливо-мастильними матеріалами, посипальними сумішами та необхідною технікою. Проте залишається питання стосовно припаркованих машин, через які техніка не має змоги повністю прибрати сніг з дороги, і тому одна зі смуг залишається не прибраною.