ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

«Доступні ліки» за електронними рецептами уже видають у восьми аптеках Вишневого

«Доступні ліки» за електронними рецептами уже видають у восьми аптеках ВишневогоПрограма дозволяє отримувати препарати безкоштовно або з незначною доплатою за трьома категоріями – серцево-судинні захворювання, бронхіальна астма, діабет 2 типу.

У Вишневому ліки видають вісім аптек, по чотири на кожній стороні міста.

На північній стороні:
1.       Святошинська, 27-Б;
2.       Європейська, 6;
3.       Європейська, 35;
4.       Європейська, 39-А.
На південній стороні:
1.       Першотравнева, 13;
2.       Ватутіна, 25;
3.       Освіти, 5;
4.       Святоюріївська, 11.

Загалом, У КНП «Вишнівська міська лікарня» відзначають, якість обслуговування пацієнтів значно покращилася. Сьогодні вже підписали декларації з лікарями більше 80% населення. Для бажаючих укладати декларації на обслуговування ще є вільні місця як у лікарів-педіатрів, так у лікарів-терапевтів. На цю процедуру відведена година робочого часу лікаря. За довідками радять звертатися в реєстратуру.

Також, у лікарні активно працює електронний запис до лікарів. Педіатри повністю перейшли працювати за цією системою. А терапевти поки що три години ведуть прийом за електронним записом, наступні дві години - за «живою» чергою. Пенсіонерам записатися онлайн допомагають реєстратори.

Зараз КНП «ВМЛ» готується до програми «Безкоштовна діагностика» - у лікарні обладнують кабінети вузьких спеціалістів комп’ютерною технікою.