ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Два дні поспіль у Вишневому святкували Міжнародний день захисту дітей

У Вишневому відзначали Міжнародний день захисту дітей. Традиційно виконком Вишневої міської ради разом з КЗ «Палац культури і мистецтв» організовують масштабні святкування. Днем раніше в місті провели районний захід.

В центрі міста відбулися різноманітні заходи на різних локаціях. Організатори подбали про безкоштовні атракціони для дітей, щоб уже зранку вони могли зарядитися позитивними емоціями. Свято вів ведучий та шоумен Олександр Шадров.

Всі охочі могли розважитися в сімейному інтерактивному шоу «Караоке біля фонтану». Упродовж всього дня діти разом з батьками могли сфотографуватися у квітковій фотозоні, яку підготували мережа магазинів квітів та декору «Камелія» спільно з магазином дитячого одягу LCarousel(ель карусель), троговим центром ParksMall(паркс молл) та Ландшафтним парком Камеліяна.

Вперше у нашому місті відбувся конкурс «Вишнева перлина» - Міні міс і Міні містер. В якому всі діти виявилися переможцями в різних номінаціях і отримали цінні подарунки. Батьків учасників конкурсу відзначили теж. Їм організатори вручили піцу від арт-кафе Paperlo.

Один за одним пройшли одразу два дитячі флешмоби - Місто майбутнього та створення великого живого надпису «Вишневе», за ініціативи молодіжного клубу RealWay.  

Дітей міста привітали голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова та міський голова Ілля Діков. Окреме вітання – багатодітній мамі Мельник Наталії Василівні, якій вручили почесну нагороду «Матір – героїня», букет квітів та подарунок.

Дітей на святі розважала «Капітошка». На сцені святкували 15-річчя дитячої громадської організації та нагородили випускників «Найвеличнішої подорожі», дітям вручили подарунки від міжнародної організації «Сумка самарянина». Свої таланти демонстрували дитячі вокальні, музичні і танцювальні колективи міста. Також відбувся великий звітний концерт Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва.

Любителі шахів мали змогу позмагатися у шаховому турнірі. Для ознайомлення дітей з цікавими професіями в центральному парку, поруч стадіону, облаштували «Алею майстрів», а з екстреними службами міста – «Зону безпеки». Із захватом присутні спостерігали за виступом кінологів з собаками.

Після вечірнього концерту відбулося довгоочікуване Фіксі-шоу, за участі улюблених героїв мультфільму. Свято завершилися неперевершеною «Пінною дискотекою» з дитячим DJ Карлсоном, яке подарували море позитивних емоцій не лише дітям, а й дорослим.