ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Шановні вчителі!

Шановні вчителі! Прийміть мої найщиріші вітання з Вашим професійним святом. День учителя давно став близьким для всіх нас. Кожен із вдячністю згадує своїх педагогів, кожен сподівається, що його діти в школі отримають не тільки найкращі знання, але й високі моральні, духовні цінності. Бути вчителем – високе призначення і так само висока відповідальність.

Дякую Вам за цей нелегкий, але благородний труд. Бажаю здоров’я, щастя і добробуту – Вам і Вашим близьким. Я хочу, щоби всі знали, як ми вдячні за Вашу роботу, професіоналізм, витримку, любов до дітей. Я пишаюся тим, що вишнівські школи зростають у рейтингах, а наші учні досягають високих результатів на обласних, національних та міжнародних олімпіадах. І я чудово розумію, що це, в першу чергу, Ваша заслуга.

Скажу і про тих, хто виховує наших дітей у садочках. Так, існує окреме свято – День вихователя. Але не згадати в День учителя працівників дошкільних закладів просто неможливо. Тільки чуйні та добрі жінки могли обрати собі цю надзвичайно складну, але й таку відповідальну професію. Я бажаю Вам відмінного настрою і гарного самопочуття. Хай повертається сторицею все те, що Ви віддаєте нашим дітям.

Зі святом всіх Вас.