ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

У Вишневому з’явився «Колобок»

У Вишневому з’явився «Колобок»Новий садочок розрахований на 6 дитячих груп

У нашому місті відкрили довгоочікуваний восьмий дошкільний навчальний заклад – дитячий садок «Колобок». Садочок вирізняє яскравий фасад, сучасна інфраструктура та облаштована територія. Він обладнаний усім необхідним для комфортного перебування, виховання та навчання дітей.

Своїх радісних хвилювань не приховувала завідувач нового закладу Оксана Голубець. Разом із командою професіоналів вона вже готова приступити до справи і виховувати гідне підростаюче покоління. Подякувала Оксана Петрівна районній та міській владі за прекрасний результат, а також усім, хто допомагав у зведенні та облаштуванні дитсадка.

На урочистому відкритті дитячого закладу було чимало гостей, та, мабуть, найпочеснішими серед них були У Вишневому з’явився «Колобок»майбутні вихованці і їхні батьки. Діти привітали всіх присутніх щирими віршами. Всі гості відмітили, що заклад облаштований зі смаком, починаючи від гостинного фойє до сучасної кухні. Нам залишається тільки сказати «Колобку»: «В добру путь»!

Голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирослава Смірнова:
«За останній рік у Києво-Святошинському районі відкрилося багато об’єктів. Зокрема, нещодавно ми відкривали сучасну спортивна арену у Вишневому, сьогодні дитячий навчальний заклад. Коли є взаєморозуміння та підтримка, хочеться разом працювати для міста. Тож вам подяка, Іллє Валерійовичу, всій команді Вишневого за завершення цього проекту. І сподіваюся, що разом ми закриємо найболючіше для міста питання – добудову Вишнівської ЗОШ № 1. Разом з міським головою ми зараз активно займаємося цим питанням, намагаємося для цього зробити все необхідне. Хочеться, щоб наші діти навчалися в нових, дійсно європейських навчальних закладах. Усіх нас зі святом!».
 
У Вишневому з’явився «Колобок»Міський голова Вишневого Ілля Діков:
«Впевнений, що кінцевий результат порадував усіх. Дякую за підтримку і терпіння. Спільними зусиллями ми збудували заклад, який відповідає сьогоденню. Маю надію, закриємо питання і з іншими навчальними об’єктами в місті, які повинні функціонувати».
 
Оксана Голубець:
«Я вірю, що в цьому закладі будуть працювати найкращі педагоги. Розпочавши цю справу, виплекаємо, виховаємо достойне покоління нашого міста, нашої Батьківщини».

Альтернативи державним садкам наразі немає

Переповненість дошкільних навчальних закладів – це болюча проблема як Києва, так і усіх навколишніх міст. Столиця й околиці досить стрімко розвиваються. Чисельність населення зростає. Таким чином, складається ситуація, що діти – є, а достатньої кількості дитячих садочків – немає.

Частково вирішує проблему наявність приватних садків. Принаймні, вони відбирають на себе частину дітей з переповнених державних закладів. Деякі новобудови з проекту враховують будівництво дитсадків на території своїх комплексів. Але це бізнес: перебування дитини в одному з таких закладів Вишневого коштує 4-6 тисяч гривень. Отже, альтернативи державним садочкам немає. Нам потрібно будувати нові дитсадки та реконструювати існуючі. І відкриття дитячого закладу «Колобок» – лише перший крок у цьому напрямку.