ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Депутати прийняли одностайні рішення

Депутати прийняли одностайні рішенняВідбулося пленарне засідання позачергової  XXIX  сесії Вишневої міської ради  VIIскликання під головуванням міського очільника Іллі Дікова. 

На розгляд депутатів було винесено 4 питання порядку денного:  

1. Про скасування рішення Вишневої  міської ради  2007 року про надання  дозволу на надання в оренду ділянки ТОВ «Євро-2000»(подолання вето);

2. Про скасування договору  оренди ТОВ «Євро-2000»(подолання вето);

3. Запит депутата Сергія Нагорняка до НАБУ та САП ( подолання вето);

 Про затвердження Приватному акціонерному товариству «Вишнівське спеціалізоване ремонтно-будівельне управління» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3302 га в користування на умовах оренди терміном на 10 років для будівництва й обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою:  м. Вишневе, вул. Ломоносова, 34.

Голова  кооперативу ошуканих інвесторів (недобудови по вул. Лесі Українки, 82), які об’єдналися з метою відновлення їхніх прав на отримання квартир,  звернувся до депутатів підтримати четверте рішення, щоб після завершення будівництва будинку по вул. Ломоносова, 34  члени кооперативу отримали в ньому  33 квартири.

Депутати майже одноголосно схвалили рішення щодо питань  порядку денного, за винятком  третього, мотивуючи тим що воно не потребує затвердження.

 

Лариса Костенко