ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Дорогі вишнівчани!

Вшанування захисників Вітчизни є однією з кращих народних традицій. День захисника - це свято мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Недаремно День захисника  України  відзначається в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем українського козацтва.

Це свято кожного, хто віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм для захисту нашої держави. Адже військова справа вимагає сміливості, честі та відваги, дуже часто – готовності пожертвувати собою заради інших.

З нагоди свята, яке  уособило доблесть, мужність  і героїзм усіх поколінь  нашого народу,  щиро вітаю тих, хто носить високе звання захисника України.

Особливі сердечні вітання ветеранам, учасникам Другої світової війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів!  Відваги й наснаги майбутнім захисникам, високих досягнень і здійснення мрій, життєвих і світлих надій!

Усім бажаю козацького здоров’я, безмежного щастя, щирого добра, мирного неба, злагоди у кожній родині та суспільстві. Нехай усіх береже Бог і Покров Пречистої Богородиці!

 

З повагою

 міський голова Ілля Діков