ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Всі види робіт на контролі у міської влади

                                 Всі види робіт на контролі у міської владиНа щотижневій нараді для керівників комунальних підприємств, яку проводив перший заступник міського голови Ярослав Варшавець обговорювався  стан підготовки до зими, до нового опалювального сезону та виконання робіт з благоустрою. За доповідями керівників підприємств, глобальних проблем на сьогодні немає. Проте виникли  деякі проблеми з даховим покриттям в будинках після сильних опадів. Тому, є потреба в покрівельному матеріалі. Також по вул.Освіти та Південній не працюють ліфти. Натомість, ліфти по вул.Європейській пройшли експертизу.

   Продовжуються ремонтні роботи в гуртожитках по вул.Святошинській, 42 і 46. На жаль, заборгованість мешканців за комунальні послуги ще залишилась, хоча процент проплати на сьогодні суттєвий. 

   Окремо торкнулися проблемних питань гуртожитку, що по вул.Балукова.

На  територіях ЖЕДів, крім підготовки будинків до зими, як і зазвичай у цю пору, здійснюються поточні роботи з покосу трави, стрижки кущів та інші.

 Прибирання вулиць міста знову відбувається з застосуванням машини-пилососа.

   В КП «Вишнівськтеплоенерго» завершуються ремонтні та випробувальні роботи. В КП «Вишнівськводоканал» все відбувається в робочому порядку в четвер, 10 серпня відбудеться профілактичне хлорування води.  

   Відзначалось, що були збої в роботі фонтанів, які вже ліквідували.

Добудова РАЦСу відбувається за планом, на заваді можуть бути лише погодні умови, коли йдуть зливи. Йшла мова і про завершення запланованих робіт на трибунах стадіону та з освітлення. На контролі у міської влади всі види робіт, що відбуваються в комунальному господарстві міста.

   Командиром ГФ «Спецзагін «Дельта» було повідомлено, що затримано двоє молодиків з вкраденим кабелем та квартирного крадія по вул.Лесі Українки.

 

Лариса Костенко