ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Оптимізувати стан прибирання міста

 Оптимізувати стан прибирання містаНа щотижневій нараді керівників комунальних підприємств міський голова Ілля Діков жорстко критикував незадовільний стан прибирання в місті. Він зобов’язав комунальників за тиждень ліквідувати недоліки. Також, за його словами, потрібно звернути увагу на ремонт бордюрів і плитки. Не знімається відповідальність за пошкодження комунального майна із мешканців міста, що передбачає накладання штрафів.

Мова йшла і про економію бюджетних коштів, натомість, знаходити шляхи розв’язання тих чи інших проблем по-господарськи. Також звертати особливу увагу на документообіг, який повинен бути повним.

Порушувалося і питання боргів за надані комунальні послуги, які і досі залишаються значними.

За словами директора КП «ГГК» Любові Кадай ті мешканці, які отримали виклики до суду свою заборгованість ліквідували. В той же час, мешканці гуртожитків скаржаться на перепади напруги, через що страждають електроприлади.

Заступник міського голови Ярослав Варшавець поставив вимогу до кінця тижня запустити ліфт у дитячій поліклініці. Заступник міського голови Андрій Чечило наголосив керівникам про необхідність кращої комунікації та координації зусиль у вирішенні проблемних питань.

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства виконкому Олександра Волкова, місто отримало припис від МНС про недопущення пожежно-небезпечних ситуацій у місті. Оскільки спекотна погода несе загрозу займання сухої рослинності, тому забороняється її спалення мешканцями міста, зокрема, приватного сектору. Порушення будь-яких правил пожежної безпеки, як відомо, може призвести до лиха.

Також він озвучив застереження щодо можливого несанкціонованого вивозу сміття на територію нашого міста та його околиць. Отже, комунальники повинні бути пильними, щоб місто не потерпало від чужого сміття.

 

Лариса Костенко