ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Місто готується достойно зустріти гостей

Місто готується достойно зустріти гостейПро нагальні проблеми життєдіяльності міста та про підготовку до відзначення ювілею - 80-ї річниці Києво-Святошинського району йшлося на щотижневій нараді комунальників, яку проводив міський голова Ілля Діков.

Комунальникам були поставлені вимоги - більш ретельно прибирати території, організувати чергування і у вихідні дні, докласти максимум зусиль, щоб і вишнівчани, і гості міста почувалися комфортно. Адже у суботу 20 травня відбудеться багато грандіозних заходів.

Передбачається, що на Європейській рано-вранці вже будуть монтуватися 30 наметів. Під час урочистостей планується багато публічних заходів, зокрема, і знакових для нашого міста. Києво-Святошинський район представлятиме свої здобутки. Відбуватимуться виступи художніх колективів, виставки, творчі виступи освітян району. Свої роботи демонструватимуть народні майстри. Містян і гостей розважатимуть відомі гурти.

Що стосується поточних питань, то і в щоденній роботі комунальники докладають максимум зусиль, щоб надавати вчасні і якісні послуги. В стадії підготовки розрахунковий центр. Також продовжуються ремонтні роботи в КП «ГГК», коригується проект з ремонту тепломережі. Через значну заборгованість окремих мешканців в гуртожитках, передбачається відключення гарячої води з 20 травня. Йшла мова про виведення приміщення гуртожитку по вул. Балукова, 7-А зі статусу гуртожитку. Озвучено питання нововведення щодо надання державою малозабезпеченим громадянам субсидій, згідно чого припиняється їх надання після 2-х місячної заборгованості оплати за комунальні послуги.

 

Лариса Костенко