ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Про контроль роботи комунальних підприємств

Про контроль роботи комунальних підприємствНаголосив на щотижневій нараді міський голова Ілля Діков, яку провів із своїми заступниками Ярославом Варшавцем, Андрієм Чечило та Георгієм Майсурадзе.

– Для налагодженої роботи на підприємствах, кожен з вас має знати його потреби, - звернувся до керівників КП міста Ілля Діков. – Від цього залежить добробут і комфорт у нашому місті.

Головна тема обговорення нарадияк місто підготувалося до опалювального сезону. За словами директора КП «Вишнівськтеплоенерго» Петра Трегуба, містяни починали отримувати тепло в свої домівки вже з 8 години ранку 17 жовтня і, щоб встигнути та проконтролювати роботу системи опалення, всі працівники, в тому числі ЖЕДи, працювали оперативно до 23.00 години. Та проблем, як завжди, вистачає - опалення не включили в гуртожитках «Конвалія», борг якого складає 320 тисяч грн. та «Янтар», там заборгованість близько 186 тисяч. Увімкнуть тепло у цих будинках тільки після повного розрахунку заборгованості. Варто зазначити, що в садочках та школах опалення увімкнули ще 11 жовтня.

У зв’язку з подачею тепла, на Південному масиві стався порив, але його, як стверджує Петро Трегуб, уже ліквідовують працівники підприємства. Є й скарги мешканців на ледь теплі батареї та Петро Володимирович запевнив, що налагодиться система опалення вже до кінця тижня, відразу батареї не можуть бути гарячими.

Як повідомив в.о. головного лікаря ВМЛ Валерій Лисий, потрібно відремонтувати дах в поліклініці, щоб в подальшому уникнути більших фінансових затрат. Ремонт у стаціонарі проходить згідно встановленого графіку. Що ж стосується рентген-апарату, то вже оголошено тендер на його закупівлю.

– Поступово борги в гуртожитках мешканці сплачують, - говорить директор КП «ГГК» Любов Кадай. За її словами,  гуртожитки отримали тепло вчасно, нарікань немає.

Ілля Діков звернувся до всіх начальників ЖЕДів, щоб вони скоординували роботу вивозу сміття з двірниками. – Відразу після сміттєвоза, повинен прибрати двірник, - наголосив міський голова. ­

Також отримали скарги від комунальників на підрядника, який абияк працює на даху будинку по вул. Машинобудівників, 15-А. Там не проводять роботи належним чином. А ще робітники цього підприємства пошкодили паркан на вул. Європейській, буд. 25-27 і з червня обіцяють ліквідувати пошкодження. Про це розповів начальник ЖЕД №1 Григорій Зацерковний. Ілля Валерійович наказав призупинити роботи на даху будинку і обговорити існуючі проблеми з начальником цього підприємства.

В ГФ «Спецзагін «Дельта» є необхідність придбання нового автомобіля для роботи. – Наша «десятка» вже списана, тим більше вона зараз в ремонті, інший автомобіль - УАЗ єдиний, який зараз працює, - розповів Сергій Кріпак. – Тому маємо потребу у придбанні нового авто.

 

Оксана Захаренко