ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Світлана Ярьомка - представниця Вишневого на Олімпійських іграх

Світлана Ярьомка - представниця Вишневого на Олімпійських іграх23 липня Україна проводжатиме своїх олімпійців на Ігри XXXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. В останній місяць літа в славнозвісному бразильському місті запалає олімпійський вогонь…

І ось свято і на нашій вулиці. Вперше в історії славного Києво-Святошинського району на Олімпіаду їде вишнівчанка. Срібна призерка чемпіонату Європи Світлана Ярьомка представлятиме наш рідний край в Ріо-де-Жанейро. Світлана вже активно готується до найголовнішої події у своїй кар’єрі. Так, 28-29 травня спортсменка взяла участь у Міжнародному турнірі з дзюдо - World Judo Masters 2016, що пройшов в Гвадалахарі (Мексика). Безперечно, Мастерс із дзюдо є найпрестижнішим турніром. У ньому мають право змагатися тільки спортсмени, що входять до світового рейтингу. У ваговій категорії + 78 Світлана посіла п’яте місце. І цим самим остаточно закріпила свою участь в Олімпіаді.

На сьогоднішній день вже 171 спортсмен отримав право представляти країну на Олімпійських Іграх-2016.

Пишаємося нашою землячкою! Бажаємо Світлані та її тренеру Віктору Мужчині успіхів та перемог! І звісно ж, привезти додому олімпійську нагороду!!!

 

Оксана Захаренко