ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Чергова сесія Вишневої міської ради: акценти на головному

Чергова сесія Вишневої міської ради: акценти на головному

Питання порядку денного чергової VII сесії Вишневої міської ради VII скликання, що проходила в актовій залі виконкому Вишневої міської ради 4 лютого цього року, почали розглядати через півтори години після її задекларованого початку.

За усталеною традицією, сесійне засідання  ропочалося з Гімну України. На початку засідання міський голова Ілля Діков вручив посвідчення матерям-героїням та привітав їх із цим почесним  званням.

У ході пленарного засідання депутати розглянули і прийняли низку важливих для міста рішень. Серед головних питань, що розлядали цього дня, - внесення змін до бюджету міста на 2016 рік. Депутати одностайно проголосували про зміни до головного фінансового документа, зокрема збільшення видатків у сумі 400 000 гривень для будівництва нового корпусу-довгобуду Вишнівської загальноосвітньої школи № 1, що розташована по вулиці Червоноармійській, 9.  Про це доповідала Тетяна Зубченко, начальник відділу фінансів, економіки та інвестиційної політики міськради.

Прийняли депутати рішення і про створення комунального підприємства «Центр державної реєстрації Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області».

Затвердили положення «Про постійні депутатські комісії Вишневої міської ради VII скликання».

Крім того, депутати розглянули та обговорили зміни  та доповнення до рішень попередніх сесій, зокрема: «Про затвердження плану діяльності  з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік», «Про затвердження Положень та ставок місцевих податків на території міста Вишневе» та «Про затвердження положення про помічника-консультанта Вишневої міської ради VII скликання».

Йшлося на сесійному засіданні і про перейменування вулиць, зокрема вулиці Ватутіна.

Заслухавши виступ директора закладу "Палац культури і мистецтв", обговорили питання  про затвердження статуту комунального підприємства з метою поліпшення ефективної діяльності закладу.

В ході сесії депутати також розглянули  положення про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки на території міста Вишневого, яке підтримали 32 голосами. Зазначалося, що об’єктом оподаткування є об’єкт житлової та нежитлової нерухомості. Не є об'єктом оподаткування нерухомість, яка перебуває у власності органів державної влади, дитячі будинки сімейного типу, гуртожитки, нерухомість, яка непридатна для проживання, промислові будівлі.

Також  у сесійній залі жваво обговорювали питання обслуговування в одному із нових супермаркетів міста. Навіть проголосували за те,щоб утворити комісію з перевірки маркування  продуктів країни-агресора в магазинах міста.