ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

З першим вересня!

З першим вересня!У понеділок всі вишнівські школярі та вчителі відзначили найулюбленіше свято Першого дзвоника.

Найприємнішим за весь навчальний рік учні шкіл, безумовно, вважають перше вересня. У цей день відпочилі школярики з оновленими силами та енергією приходять до своїх класів і з радістю зустрічаються з однокласниками та улюбленими вчителями. Ошатні, з букетами різноманітних квітів щороку, у ранок першого дня осені, дітки прямують до навчальних закладів.

Для деяких з них знайомство зі школою цьогоріч відбулося вперше. Зазвичай, першачки із захопленням та цікавістю прямують до невідомого закладу під назвою «школа», де на них чекають перша вчителька, перші домашні завдання і оцінки, нові друзі. А на випускників чекає останній шкільний рік, наприкінці якого вони здаватимуть ЗНО та вступатимуть до вищих навчальних закладів, по завершенню яких на них чекатиме самостійне, доросле життя.

Цьогоріч святкові лінійки у Вишневому дещо різнилися від попередніх років. Адже у кожній школі міста відбулася хвилина мовчання за загиблими у зоні АТО. На жаль, діти щодня бачать по телевізору, що у їх країні відбувається війна. Окрім того до міських шкіл додалися новачки зі сходу, які волею долі залишилися без домівок. Будемо сподіватися, що маленькі донеччани та луганчани знайдуть у нашому місті духовності і добра свою часточку тепла, уваги, доброзичливості. Зі святом, школярі!