ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Десятки тонн овочів для переселенців

Десятки тонн овочів для переселенцівДоки у різних областях нашої держави небайдужі люди відправляють благодійну допомогу для військових на схід та у зону АТО зокрема, у Вишневому піклуються ще й про переселенців, які зупинилися у нашому місті.

Вишневе не припиняє надавати благодійну допомогу як для переселенців, так і для родин військовослужбовців. Щодня у місті відбувається благодійна робота.

Вранці шостого серпня на територію Вишнівської міської лікарні прибула фура з 20 тоннами продуктів. Вона була забита мішками картоплі, перцю, капусти, буряка, а також пачками борошна.

Така щедра допомога надійшла від волонтерів Церкви «Спасіння» з Миколаєва. Також за їх допомогою було здійснено перевезення від Миколаєва до Вишневого.

Як повідомила начальник відділу з питань торгівлі, освіти, молоді та спорту Вишневої міської ради Оксана Олексієнко, церква відгукнулася одна з перших після того, як були розповсюджені оголошення по місту з проханням допомогти переселенцям.

Частина продуктів залишилася у міській лікарні для людей, які перебувають на стаціонарному лікуванні. А іншу частину передадуть до організації Червоний Хрест, для допомоги переселенцям зі сходу та сім’ям військовослужбовців, аби вони були забезпечені всім необхідним, доки їх сини та чоловіки перебувають у східних регіонах.