ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

ДНЗ «Чебурашка» випустив нове покоління першокласників

ДНЗ «Чебурашка» випустив нове покоління першокласників

У дошкільному навчальному закладі «Чебурашка» відбувся випускний бал старшої логопедичної групи «Білочка». Батьки мали змогу насолодитися всіма талантами малечі.

Довгоочікуваний деньвипускний у дитячому садкуперший крок дитини у доросле життя. Ось і виросли малюки, а нещодавно вони вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони разом з мамами за ручку вперше переступили поріг дитячого закладу – і от настала пора казати прощальні слова улюбленому садку. Попереду шкільні радості, нові товариші, перерви, дзвоники. Перші труднощі, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання.

Логопедична група «Білочка» урочисто відкрила випускний традиційним вальсом. Діти були одягнені у святкове вбрання: хлопці – у смокінгах, а дівчата у бальних сукнях. Після теплих слів вихователів групи, завідуюча закладу Тетяна Гонж разом із методистом перерізали символічну червону стрічку на честь відкриття випускного балу.

Вихователь старшої логопедичної групи Валентина Романенко зазначила: «Сьогодні ми випускаємо наших діток до школи. Як завжди ми підготували дійство, в яке вклали всю душу. Наші діти дуже гарно підготовлені до школи, вони вже читають, рахують і готові до шкільного життя».

Під час святкової частини діти співали, танцювали, читали вірші та дякували своїм вихователям за турботу та знання, які вони їм надали. За словами музичного керівника Світлани Дерди діти ретельно готувались до свята, прискіпливо обирали костюми та безупину репетирували виступи. «Вихователі разом дітьми дуже відповідально поставились до свята. Всі репетиції проходили з усією атрибутикою і малюки відчували себе справжніми артистами», – про розповіла Світлана Дерда. На святі проявили себе навіть ті діти, які через стан здоров’я були змушені пропустити більшість репетицій та все одно вони змогли згадати послідовність дій і взяти участь у концерті.

Під кінець святкової частини дітям вручили дипломи, які підтверджують, що малюки закінчили дошкільний навчальний заклад, фотоальбоми і термокружки, які неодмінно стануть у нагоді протягом шкільного життя. Після концерту діти з батьками відправилися на двір запускати кульки та фотографуватися, після чого малечу чекав солодкий стіл.