ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Маленькі вишнівчани здобувають тільки призові місця

Маленькі вишнівчани здобувають тільки призові місцяНа Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Зіркове дитинство» вишнівський хореографічний колектив «Флеш», вихований керівниками спортивного клубу «Атон», завоював призові місця. Змагання проводила Асоціація естрадного та сучасного танцю України, а також танцювальний союз «Позитив».

 Вишнівський дитячий хореографічний колектив «Флеш» на базі спортивного клубу «Атон» існує вже майже два роки. За цей час малюки значно покращили свою танцювальну майстерність та здобули багато нових талантів, які не зволікають демонструвати. На Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Зіркове дитинство» колектив представив вісім номерів у різних вікових категоріях та тематичних направлень. Виступи були сольні, дуетні, групові та формейшн.

Керівник дитячого хореографічного колективу «Флеш» Ірина Скіба зазначила: «Ми представили різноманітні яскраві номери такі як: кокетки, стиляги, цукерки, домовички тощо. Дуже тішить, що всі діти зайняли призові місця, отримали кубки і дипломи. Хоча ми задоволені результатом, все одно нам є ще над чим працювати».

 Метою фестивалю, перш за все, стоїть розвиток і популяризація сучасних танців, залучення дітей та молоді до занять танцями і ведення здорового способу життя. У змаганнях брали участь діти віком від 7 до 16 років. Близько 30 колективів приїхали продемонструвати свої вміння. В тому числі були представники з Черкасів, Борисполя, Броварів, Боярки, Києва. Тому вишнівським танцюристам було з ким суперничати.

Фестиваль відбувся в КНУ імені Вадима Гетьмана, в місті Київ. З самого рання діти готувалися до виступів та чекали своєї черги для демонстрації талантів. За словами керівника хореографічного колективу «Флеш» Ірини Скіби, малечі було важко висидіти цілий день у замкнутому приміщені. «Діти дуже втомились, адже приїхали ми дуже рано, а виступали у самому кінці. Проте вони повели себе, як справжні артисти, незважаючи на втому швидко зібрались і підчас виступів виклались на всі сто відсотків», - розповідає Ірина Скіба.

Перші місця посіли: Марія Бірючова з сольним виступом «Пеппі довга панчоха» та дует Анастасія Яковенко і Марія Кравчук з номером «Метелики». Інші учасники колективу зайняли другі та треті місця. Проте зупинятись на досягнутому танцювальний колектив «Флеш» не збирається. Юні танцюристи планують демонструвати свої вміння на вишнівських заходах та здобувати перемоги на міжнародних змаганнях.