ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани! Незважаючи на складну та напружену соціально-політичну ситуацію в країні та гострі економічні проблеми, комунальні підприємства міста Вишневе працюють у звичному режимі. КП «УМГ»забезпечує благоустрій і підтримує чистоту в місті, КП «Водоканал” надає послуги водопостачання, а КП «Вишнівськтеплоенерго»- тепло  у домівки. З огляду на буремні події в країні комунальне господарство Вишневого є острівком стабільності та щоденно підтримує необхідний режим життєдіяльності міста.

Ми маємо розуміти, що ритмічна робота комунальної сфери міста повністю залежна від фінансового забезпечення її функціонування. Головне джерело надходження коштів до комунального господарства - сплата платежів за надані послуги. Вишнівчани завжди були відповідальними і своєчасно оплачували за комунальні послуги. Проте з початку 2014 року надходження від сплати за рахунками почали зменшуватися.

Керівники комунальних підприємств міста, міський голова Ілля Діков і виконавчий комітет з розумінням відносяться до ситуації, що склалася,   проблем кожного вишнівчанина та складної економічної ситуації в країні. Але від регулярної сплати за отримані комунальні послуги залежить якість самих послуг і можливість комунальників міста їх надавати. При зниженні проплат  невідворотно погіршиться робота КП «Вишнівськтеплоенерго»та сплата за природний газ. Проблеми водоканалу з оплатою за електричну енергію будуть впливати на стабільну роботу водопровідних та каналізаційних станцій.  Без стабільної оплати важко буде забезпечувати заробітну плату двірникам, слюсарям, ліфтовикам, аварійникам тощо.

     Тому керівництво комунальних підприємств  Вишневого звертаються до мешканців із проханням забезпечувати вчасну та в повному обсязі сплату за надані комунальні послуги. Спільними зусиллями підтримувати звичний для міста високий рівень надання комунальних послуг. Ми всі залежимо один від одного!

 

Міський голова Ілля Діков

Керівники комунальних підприємств міста

Виконавчий комітет