ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

ДНЗ «Теремочок» радіє новій пральній машинці

ДНЗ «Теремочок» радіє новій пральній машинці14 січня за дорученням міського голови Іллі Дікова депутат міської ради Оксана Олексієнко завітала до дитячого садочку «Теремочок» з подарунком у вигляді нової пральної машинки.

Під кінець 2013 року в дитсадку неочікувано зламалася одна з пральних машинок. Тому завідуюча закладу Олена Буханенко звернулася до міського голови з проханням допомогти вирішити це питання.

Оксана Олексієнко зазначила: «Новорічні свята ще продовжуються і дуже добре, що міського голови є змога і далі дарувати подарунки. За проханням Олени Василівнизавідуючої садочком, ми шукали можливість придбати пральну машину для закладу. І от сьогодні у нас свято, адже пральна машина вже на місці і готова працювати».

Для закладу такий подарунок на Старий Новий рік виявися цілковитою несподіванкою. Проте дізнавшись які гості завітали до дитячого садка Олена Буханенко разом з персоналом радо приймали подарунок і не скупилися на слова вдячності. Олена Василівна зазначила: «Звичайно подарунки завжди приємно отримувати. Ми дуже вдячні Іллі Валерійовичу за таку вчасну та потрібну річ. У нас майже чотириста дітей, тому коли машинка зламалася решта техніки просто не справлялась з необхідним обсягом».